info@raam-deco.nl

Hallo, ik ben Adriana Kabadozova. Graag vertel ik u iets meer over mijn passie voor dit vak. De quote ”home is where your heart is” klopt voor mij helemaal. Als u thuis bent dan is het heel fijn om een plek te hebben waar u zich op uw gemak voelt. Een plek vol liefde, warmte en gezelligheid. Waar ik ontzettend veel energie van krijg is om mensen te adviseren met de juiste raamdecoratie voor hun woning.Adriana Kabadozova

Raamdecoratie, zoals jaloezieën, lamellen en rolgordijnen, zijn erg belangrijk voor de inrichting van een ruimte. Met de juiste raambekleding kun je de sfeer bovendien makkelijker veranderen door meer of minder licht toe te laten. Ik help mensen graag door te laten zien hoe u met een goed raaminterieur een prettige sfeer creëert.

Als de raamdecoratie is bevestigd en ik een blij gezicht zie, dan ben ik heel dankbaar dat ik dit heb mogen verzorgen. Het is mijn passie om mensen een goed gevoel te bezorgen met een eigen sfeervolle plek waar zij zich goed voelen.

Uiteraard is het belangrijk dat de raambekleding van goede kwaliteit is. Daarom kies ik voor raamdecoratie van het merk Arexim. Dit merk heeft raamdecoratie en rolgordijnen van stof, aluminium en van natuurlijke materialen als lindehout en bamboe.

De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat voldoet aan allerlei kwaliteitseisen, zodat u lang kunt genieten van uw raaminterieur. De raamdecoratie van Arexim is desgewenst op afstand bedienbaar.

Bent u op zoek naar stijlvolle raambekleding voor uw woning, bedrijfspand of horecagelegenheid?

Maak dan eenvoudig een afspraak met mij via de knop hiernaast. Samen kijken we dan vrijblijvend welke raamdecoratie bij uw inrichting past.